Ajankohtaista

 • Vuosi vaihtuu, onnea uudelle vuodelle 2019! (27.12.2018)

Ilves-Kissat on tehnyt valmennussopimuksen Kari ”Kapa” Sainion kanssa ensi vuoden vastuuvalmennuspestistä. Töitä tehtään edelleen valmennusvastuun jakamiseksi varteenotettavien ehdokkaiden kanssa. Siitä […]Lue lisää »

 • Kausi päättyi kolmanteen sijaan, ilmassa positiivista värinää! (3.10.2018)

Tästä se keväällä alkoi:

Ilves-Kissojen jalkapallovuosi 2018 päättyi voittoon TPV/2:sta. Vaikka kausi ei kokonaisuutena kovinkaan voimakasta hurraahuutoa aikaansaanut, aika paljon hyvääkin […]Lue lisää »

 • Kissojen kausi päättyi! (26.9.2018)

Ilves-Kissojen vastustajaksi kauden viimeiseen otteluun oli merkitty TP-V/2.  Kevään viimeisessä pelissä Paltsarit oli nuijinut Kissat 3-0. Nyt piti näyttää, kumpi […]Lue lisää »

 • Kauden toiseksi viimeinen Kissojen ottelu (24.9.2018)

Pelattiin Valkeakosken Apialla lauantaina. Ottelun panos oli enemmänkin siinä, nouseeko Ilveksen kakkonen Kakkoseen tämän pelin seurauksena, eli ei? Varmistaakseen nousunsa […]Lue lisää »

 • Viimeistä edellinen kotiottelu (13.9.2018)

Pelattiin keskiviikkoiltana Lamminpään virheettömällä alustalla ja vastapuolelle ryhmittyi lempääläläinen, toistaiseksi kunnan jalitsuhallitsija, Loiske. Kevätkierroksella Kissat otti turpaansa Sääksjärvellä satanolla, joten […]Lue lisää »

 • Kissat kylässä Forssassa (10.9.2018)

Kissojen viikonloppu alkoi perjantai-iltana Forssan Lamminrannassa. Ottelun alkua oli aikaistettu aikaisemmin ilmoitetusta puolella tunnilla, mutta silti ilta pimeni uhkaavasti. Onneksi […]Lue lisää »

 • Ilves-Kissat ja Ilves/2  – huippua Kolmosessa (30.8.2018)

Kolmosen sarjakärki Ilveksen reservimiehistö saapui Lamminpään vierasotteluunsa vakaana aikeenaan repäistä ero jo muihin niin selväksi, että kovasti kuormitetut juniorit pääsisivät […]Lue lisää »

 • Amurin Arsenaali isännöi torstaina Ilves-Kissoja Hervannan viheriöllä (24.8.2018)

Mikäli seuranimi ei tunnu tutulta, autetaan hiukan. Amurin Arsenaali, eli Seli, on oikealta nimeltään Tampereen Peli – Toverit, TP-T, jonka […]Lue lisää »

 • Koskenpojat kissavieraina Lamminpäässä (15.8.2018)

Keväinen joukkueiden kohtaaminen Valkeakosken Saharassa ei ihmeitä tarjonnut paikallisille katsojille. No kaksi maalia ensi jaksolla, toisen jakson kaksi ensimmäistä Ilves-Kissojen […]Lue lisää »

 • Torstai illalla Kaupissa… (13.8.2018)

Ottelivat vuosien takaiset kissa ja koira, Kisatoverit isännöi ja Kissat vieraili.

Ottelu sinänsä ei jalkapalloilun hienouksia juurikaan tarjonnut. Ilves-Kissat pääsi kuin […]Lue lisää »

 • Syksyn toinen tasuri ei ilahduttanut (2.8.2018)

Ilves-Kissojen syyskierros alkoi tasapelillä Nokialla NoPS:a vastaan. Seuraavaksi oli saalistuslistalla keskiviikoiltana Lamminpäässä Janakkalan Pallo, jolta Kissat otti totaalisesti 0-1 takkiinsa […]Lue lisää »

 • Ilves-Kissojen kesäloma päättyi perjantaina Nokialla (29.7.2018)

 

Kuukauden mittainen helteinen lomajakso ei suinkaan sään osalta päättynyt, kun digitaalit näyttivät +31 astetta juuri silloin, kun […]Lue lisää »

 • Ilves-Kissat kesälomalla! (4.7.2018)

Kolmosen lohko on Ilves-Kissojen osalta kesälomalla, joka tarkoittaa sitä, että joukkue on pelannut sarjasta tasan puolet.

Kausi eteni varsin kolmijakoisissa tunnelmissa; […]Lue lisää »

 • Koskin kakkoset Lamminpäässä (14.6.2018)

Aika lailla ristiriitaiset olivat ennakkoasetelmat, kun Ilves-Kissat palailivat kotikentälleen Sääksjärven murheellisesti päättyneeltä vierasretkeltään, jolla ei hienouksia esitelty. Nyt oli aika […]Lue lisää »

 • Vaikea matkaottelu – vaikka vaan Sääksjärvelle! (8.6.2018)

Ilves-Kissat oli menettänyt sarjakärjen asemansa, kun Ilves 2 on edennyt vakuuttavasti tappioitta aikuisten miestenkin sarjassa. Matkustus Sääksjärvelle on aikaisemmin ollut […]Lue lisää »

 • Ilves-Kissat  –  ei huono (31.5.2018)

Kissojen vieraaksi Lamminpäähän saapui Forssan Jalkapalloklubi, joka kevään ensi töikseen oli napannut tasuripinnan Ilves kakkoselta Vuoreksen kentältä.  Kun kotijoukkue oli […]Lue lisää »

 • Tasaisen tasokas kärkikamppailu Lamminpäässä (23.5.2018)

Lamminpään urheilukentän nurmikko näytti keskiviikkona kentän laidalle jo mukavan vihreältä, joten lohkon kärkiottelulle puitteet olivat koko lailla kohdallaan. Ilveksen reservimiehistö […]Lue lisää »

 • Yhdentoista maalin iltapuhde! (19.5.2018)

Torstai-illan suussa Kaupin tekonurmelle Ilves-Kissojen vieraaksi asettui Tampereen Peli-Toverit, joka vuosien varrella on syöttänyt Kissoille katkeran kalkin jos toisenkin. Kissavalmentaja […]Lue lisää »

 • Ei juhlia, voitto kuitenkin (12.5.2018)

Jos Tampereen kenttätilanne on surullismurheellinen, ei Valkeakoskenkaan olosuhteissa  ole hurrattavaa. Apian hienosti viheriöivää nurmikkoa ei kuitenkaan annettu jalkapalloilijoiden pelattavaksi upean […]Lue lisää »

 • Uusvanha vahvistus, Mikko Kruuti, riveihin (9.5.2018)

Ilves-Kissojen maalivahtiosasto on saanut merkittävän vahvistuksen, kun rahtusen rempallaan olevan osaston vahvistukseksi on saatu Mikko Kruuti (29 v.), joka edellisen […]Lue lisää »