I-Kissat – Kerho 07 0-3 (0-2)

Kerho 07 vei tärkeät pisteet Tampereelta selvin 0-3 lukemin. Samalla vierasjoukkue katkaisi pitkän voitottomien otteluiden putkensa. I-Kissojen voitoton jakso sen sijaan sai jatkoa jo seitsemännen pelin verran.

Nuorekkaalla ryhmällä liikkeellä olleet seinäjokelaiset veivät avausjaksoa mielin määrin ja kahden maalin taukojohto oli vähintään ansaittu. I-Kissojen syöttö- ja prässipeli loistivat poissaolollaan.

Toiselle puoliajalle tuli sisuuntunut Kissa-ryhmä ja peli hieman tasaantui. Toisenkin jakson parhaat paikat osuivat kuitenkin Kerholle, joka myös onnistui kertaalleen maalinteossa Kissojen nollaa vastaan.

Ilves-Kissojen esitys jätti reilusti parantamisen varaa kaikilla osa-alueilla. Valopilkkuna mainittakoon, että tuskaisesta illasta huolimatta kotijoukkue osoitti vahvaa asennetta hakemalla aktiivisesti kavennusmaalia aivan loppuvihellykseen asti.