I-Kissat – P-Iirot 3-3 (1-1)

Kotijoukkue nousi kolme kertaa takaa tasoihin, kun Ilves-Kissat ja P-Iirot tasasivat pisteet sunnuntai-iltapäivän maalintekokilpailussa Tammelassa. Kenttätasapaino, pallon kontrollointi ja koko joukkueen puolustuspeli puuttuivat molempien joukkueiden pelisuunnitelmasta. Maalipaikkoihin sen sijaan päästiin niin usein, että kuudesta maalista huolimatta kummankin joukkueen viimeistely jätti reilusti toivomisen varaan.

I-Kissat aloitti pelin hyvin ja pystyi luomaan painetta vieraiden päätyyn, mutta tuloksetta. Vartin jälkeen ote siirtyi P-Iiroille, jonka hyvä jakso palkittiin 30. minuutilla Ilari Mettälän 0-1 maalilla kulman jälkitilanteesta. Kymmenen minuuttia myöhemmin Jussi Rasva kuittasi I-Kissojen tasoituksen takakulmaan Eetu Virtasen tarjoilemasta läpiajosta.

Toinen puoliaika oli alusta loppuun vauhdikasta, mutta sekavaa, päästä-päähän jalkapalloa. Puolin ja toisin palloa pyrittiin pelaamaan mahdollisimman nopeasti vastustajan linjan taakse ja vähänkään pidempiä hyökkäyskuvioita ei nähty. Maalinteossa I-Kissoilta onnistuivat Ilves-laina Wojciech Wojcik (pusku Janne Tulehmon keskitykseen) ja Timor Inabshpa (läpiajosta nosto yli maalivahdin). P-Iirojen maaleista vastasi tutusti Juho Patola, jonka nopeus oli liikaa Kissa-pakeille.

Ilves-Kissojen onnistujia viihdyttävässä ottelussa olivat terävästi haastanut laituri Rasva ja tällä kertaa laitapakkina tuurannut monipuolisuusihme Juha Veijonen. Illan selvästi paras pelaaja oli kuitenkin Iirojen Patola tehoilla 2+1.

I-Kissojen seuraava peli on jo keskiviikkona Tammelassa Kerho 07:aa vastaan. Maalihanansa avannut Kissat lähtee huipputärkeässä ottelussa parantamaan kateissa ollutta keskikenttä- ja puolustuspeliään.

MAALIT

0-1 (31’) ILARI METTÄLÄ, 1-1 (39’) JUSSI RASVA, 1-2 (50’) JUHO PATOLA, 2-2 (61’) WOJCIECH WOJCIK, 2-3 (63’) JUHO PATOLA, 3-3 (74’) TIMOR INAPSHBA