Ilves-Kissat ja Loiske sananmukaisesti helteessä

Monissa kirjoituksissa kerrotaan, että jommalle kummalle joukkueelle tuli hikiset oltavat. Tänään molempien joukkueiden pelaajat, erotuomaristo ja jokainen kentän laidalla peliä katsellut todisti vilpittömästi olosuhteiden vaikeuden.

Reilut kolmekymmentä celsiusta teki katsojien olon vähintäänkin tukalaksi. Tekonurmikko nosti pelaajille lämmön ainakin 10 pykälää korkeammalle, joten ihan kaikkia pelaajien, puhumattakaan tuomareiden, pikku virheitä, ei kannata kirjata kovinkaan paksulla tussilla arkistoihin.

Olosuhteet huomioiden pelaajat suoriutuivat vähintäänkin kohtuullisesti, tai ainakin vierasjoukkue sen teki. Puustis-Ville nousi Loiskeen maalin takakulmalle ja puttasi siitä Ilves-Kissojen avausosuman, kun peliä oli takana ainoastaan kymmenisen minuuttia. Tilanteita oli tämän jälkeen useitakin, mutta toinen osuma syntyi vasta puolen tunnin korvilla, kun Jere Intala osui useiden hutien jälkeen. Ja sitten päästettiin oranssipaitainen Fation Osma juoksemaan kotipojille avausosuma. Toni Paukkeri siirsi vieraat kahden maalin johtoon pari minuuttia ennen puoliaikataukoa, joka tuli todellakin tarpeeseen.

Toinen jakso sitten olikin kaksikon Intala-Paukkeri dominointia. Jere sen aloitti neljän minuutin kohdalla, Toni jatkoi kymppiä myöhemmin. Paukkeri iski hattutemppunsa täyteen varttia ennen pelin loppua ja Jere jatkoi pari minuuttia myöhemmin siitä, mihin Toni jäi, hänen kolmas maalinsa sinetöi Kissojen 1-7 vierasvoiton.

Ilves-Kissoissa maaleja sylkenyt Berat Grabovci istui nyt katsomossa lippis vinossa , kun siirtyminen Loiskeen paitaan kesken kautta piti miehen ottelusta sivussa.

Ilves-Kissat pelaa seuravan kerran ensi viikon torstaina Lamminpäässä, jossa vastustajaksi juoksee TPV kakkonen ja grillissä taitaa käristä makkarakin. Tulkaa mukaan.