SUNNUNTAINA ILVES-KISSAT KOHTASI PIRKKAHALLISSA TPT:N

Kovinkaan paljoa ottelusta ei ole kerrottavissa. Joitain poissaoloja oli sekä Kissoilla, mutta luultavasti myös Selillä. Satunnainen katsoja Pirkkahallin lehtereillä oli ihan ihmeissään.

Kissat dominoi ja rakenteli kohtuullisen kivasti peliä, mutta avausjaksolla maaliin osuivat ainoastaan Amurin Arsenaalin pelaajat. Ja, jos ei ihan jokaisesta hyökkäyksestään, niin ei paljon muutakaan. Puoliajalla Kissojen sarakkeessa maaleja oli pyöreä 0, kun vastustaja oli osunut neljästi.

Peiliin piti katsoa. Toinen jakso eteni ihan niinkuin ensimmäinenkin, ellei lasketa sitä, että maalipuiden väliin osuivat nyt Kissoista Intalan Jere kahdesti sekä Toni Paukkeri että Iiro Riponiemi kertaalleen.

Peli oli kohtuullisen huolimatonta ja jopa laiskahkoa, mutta lopputulos 4-4 kuvasi pelin kulkua ja intensiteettiä. Sarjan alkuun on onneksi vielä aika lailla aikaa!